Psychologie

Voor veel mensen is de stap naar het zoeken van psychische hulp behoorlijk groot. Onze psychologen bieden je deskundige hulp op een laagdrempelige manier. Jouw privacy is daar heel belangrijk.


Specialisme

Psychologie

Voor veel mensen is de stap naar het zoeken van psychische hulp behoorlijk groot. Onze psychologen bieden je deskundige hulp op een laagdrempelige manier. Jouw privacy is daarbij heel belangrijk.

Bel ons voor een afspraak of plan online in via onderstaande knop.

Maak een afspraak of stel een vraag


  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Gespecialiseerd in
  (sport)psychologie

  Uniek team van
  specialisten

  Jarenlange
  ervaring
  Altijd een persoonlijk
  behandelplan

  Voor wie is Psychologie

  Voor wie is
  Psychologie

  Onze psychologen kunnen jou helpen als je te maken krijgt met mentale problemen of stoornissen. Hun ervaring, deskundigheid en praktijkgerichte werkwijze zorgen ervoor dat je weer vooruit kan in het leven. Ze maken met jou de weg vrij voor gewenste verandering.

  Wij streven naar een beter mentaal welzijn en naar het verbeteren van de prestaties van teams, coaches en sporters. Onze sportpsychologen kunnen oplossingen bieden bij bijvoorbeeld verminderde motivatie of focus.

  Psychische hulp bij krachtcentrale

  Bij Krachtcentrale werken (sport)psychologen met meer dan 20 jaar praktijkgerichte ervaring. Wij richten ons op een combinatie van therapieën die precies bij jou passen. Alle psychologen hebben hun eigen specialisme.

  Door onze kennis kunnen wij snel schakelen om tot de juiste therapieën te komen. Op die manier kunnen wij iedereen de vakkundige hulp bieden die nodig is om mentale klachten te behandelen en verminderen.

  Bovendien hebben onze psychologen toegang tot de kennis en hulp van alle dertien specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

  Zo verloopt het zorgtraject:

  Contact met
  krachtcentrale

  Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

  Interventieplan voor betere gezondheid

  Duurzaam fit 
  & gezond

  MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG


   Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op