Fysiotherapie

Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Maar ook met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart, longen en huid ben je bij onze fysiotherapeut aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten kijken samen met jou hoe we jouw klachten het beste kunnen behandelen.


Specialisme

Fysiotherapie

Een verkeerde houding of beweging, een ziekte, een ongeval of ouderdom kunnen oorzaken zijn van het ontstaan van klachten. Maar ook met functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, hart, longen en huid ben je bij onze fysiotherapeuten aan het juiste adres. Onze fysiotherapeuten kijken samen met jou hoe we jouw klachten het beste kunnen behandelen.

Bel ons voor een afspraak of plan online in via onderstaande knop.

Maak een afspraak of stel een vraag


  Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

  Hoogopgeleide
  fysiotherapeuten

  Uniek team van
  specialisten

  Meer dan 10 jaar
  ervaring
  Altijd een persoonlijk
  behandelplan

  Voor wie is Fysiotherapie

  Fysiotherapie is voor jong en oud en is geschikt voor iedereen die pijn heeft bij bewegen of klachten heeft aan gewrichten, spieren, zenuwen of banden. Fysiotherapie zorgt ervoor dat de pijn minder wordt of soms helemaal verdwijnt. Bij onze fysiotherapeuten kun je met elke soort klacht terecht.

  Aan de hand van een op maat gemaakt behandelprogramma werken wij samen met jou aan een goed herstel. Wanneer jij jezelf regelmatig laat behandelen door jouw fysiotherapeut blijft jouw lichaam optimaal functioneren en voorkom je pijn of andere klachten.

  Fysiotherapie bij krachtcentrale

  Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een begrip in Zwolle. Onze hoogopgeleide fysiotherapeuten zullen er alles aan doen om jouw klacht te verhelpen. Bij Krachtcentrale hebben alle fysiotherapeuten zijn of haar eigen specialisme.

  Daarom kunnen wij snel schakelen, mochten er aanvullende behandelingen nodig zijn op reguliere fysiotherapie. Op die manier kunnen wij iedereen de vakkundige hulp bieden die nodig is.

  Bovendien hebben onze fysiotherapeuten toegang tot de kennis en hulp van alle dertien specialisten binnen Krachtcentrale. Zo kunnen wij jou altijd de specifieke zorg bieden die je nodig hebt.

  Zo verloopt het zorgtraject:

  Contact met
  krachtcentrale

  Vraaggesprek en bewegingsonderzoek

  Interventieplan voor betere gezondheid

  Duurzaam fit
  & gezond

  MAAK EEN AFSPRAAK OF STEL EEN VRAAG


   Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op

   Onze Fysiotherapeuten

   Ons grote en gespecialiseerde team aan fysiotherapeuten staan voor je klaar! Maak snel online een afspraak. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

   Romi Kampen

   big nr:19930847204

   Marieke Vellinga

   big nr: 99912709604

   Dirk Dijk

   BIG NR: 69926613204

   Sophie Smolders

   big nr: 39924724804

   Kars Menkveld

   big nr: 29913748304

   Harmke Berenpas

   big nr: 19913058704

   Redmar van Haaster

   big nr: 99925628504

   Jordi Koning

   big nr: 49914819804

   Anneke Jaspers

   big nr: 49060194504

   Jurgen Snijder

   big nr: 19913118704

   Kaj Raterman

   Fysiotherapeut

   Kayleigh Smit

   Psychosomatisch
   Fysiotherapeut

   big nr:79922889304